Vi er Inkfish.

Vi minder dig om, at du selv besidder de egenskaber der skal til, for at række ud efter dine drømme.

Vi tror på, at ethvert menneske er unikt og har deres helt egen historie at fortælle. Uanset om du er en eventyrer, en kreativ ildsjæl, en aktivist, en organisator, en leder, en tænker, en føler, en drømmer eller en omsorgsfuld forælder – så har du en historie at dele med verden. Historien om; hvad der vigtigt for dig. Vi hjælper dig med at åbne samtalen og fortælle din historie med sofistikerede og meningsfyldte armbånd.

De materialer vi bruger, fortæller en historie. De har igennem årtusinder været brugt i forskellige sammenhænge og er derved blevet tillagt særlige betydninger og egenskaber. Egenskaber som vi tror på, at du selv besidder i forvejen. Derfor bruger vi alene materialernes historiske, kulturelle og spirituelle betydning, som en påmindelse til dig om, at udnytte de egenskaber du selv besidder – uanset om det er energi, fokus, harmoni, kreativitet, struktur, gå-på-mod - eller noget helt syvende.

Således har Inkfish-armbånd to forskellige formål: Dels, at fortælle verden om, hvem du er som person (kommunikation) - og dels at være din påmindelse om, at videreudvikle de egenskaber, som er knap så naturlige for dig (aspiration).

Skønhed vinder opmærksomhed.
Personlighed vinder hjerter.

 Vi mener, at Inkfish-armbånd:

  • Kan bæres i stedet for - eller sammen med - et flot ur
  • Er fantastiske samtalestartere, der giver dig kant
  • Giver dig et touch af varme, oprigtighed og personlig dybde
  • Kan hjælpe dig med at fortælle verden, hvem du er som person
  • Løfter god stil til fantastisk stil – især til et jakkesæt eller en blazer

Er du klar til at bære dit helt eget Inkfish-armbånd?